roei
clinic


BOek een clinic!

De roeiclinic

De perfecte combinatie van sport, teamwork en ontspanning.

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? 
Of een leuke middag met uw vriendengroep?

Bij Skadi kunt u terecht voor een leuke roeiclinic met uw bedrijf of grote groep (14 of meer). De clinic zal bestaan uit een middag vullend programma waarbij u door coaches begeleid wordt en nader kennis zult maken met de roeisport en onze roeivereniging. U zult allereerst een rondleiding door ons gebouw krijgen, daarna zult u plaatsnemen op de ergometer (indoor roeiapparaat) om de basistechniek van het roeien te leren. Daarna zult u eigenhandig met uw collegas een boot in het water leggen, dit is belangrijk om het materiaal te leren kennen. Er zal geroeid worden op het Noorderkanaal en na een uurtje op het water kunnen we afsluiten met wedstrijdjes tussen de verschillende ploegen.

Tijdens de clinic zelf zal naast plezier de focus op het samenwerken met uw bootgenoten liggen. Roeien is namelijk dé sport bij uitstek om de synergie te verbeteren, hierin staat teamverband en teamgevoel centraal.

Naast alleen roeien is het ook mogelijk om de clinic uit te breiden met een heerlijke lunch vooraf, een borrel, een BBQ of een volledig verzorgd diner achteraf. Op aanvraag is het mogelijk om een presentatie te krijgen van een van de olympische toproeiers van Skadi. De maximale capaciteit voor een roeiclinic bedraagt 60 personen.


BOek een clinic!

Roeien
Rotterdam

Powerd by A.R.S.R. Skadi


Facebook

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bij ons komen roeien? 

Neem dan contact met ons op!

  adres

  Noorderkanaalweg 20, 3037AV, Rotterdam

  Telefoon

  010-4656333

  email

  extern.roeien@skadi.nl