Ringvaart
roeien


Kom RIngvaart roeien!

het Ringvaart roeien

Elk jaar melden meerdere verenigingen zich aan bij Skadi voor deelname aan de Ringvaart Regatta. Ook dit jaar zal er voor externen weer de mogelijkheid zijn om deel te nemen aan de EY-Parthenon Ringvaart Regatta 2019 via de A.R.S.R. “Skadi”. Van januari tot mei kunt u gebruik maken van Skadi’s faciliteiten om met uw ploeg naar de Ringvaart Regatta toe te trainen. De kosten van het ringvaartlidmaatschap bedragen €180 per persoon. Het inschrijfgeld van de Ringvaart valt hier niet onder en dient dus door de ploeg zelf betaald te worden. Deze inschrijfgelden zijn voor dit jaar door de organisatie van de Ringvaart nog niet vastgelegd, maar er wordt verwacht dat deze weer rond de 40 euro per persoon zullen liggen.
Geef u op met uw met uw jaarclub, huis, dispuut, studiegroep of andere vriendengroep en ga met elkaar de uitdaging aan!

Zoals u wellicht bekend is, zal de EY-Parthenon Ringvaart Regatta dit jaar voor de 44ste keer georganiseerd worden. U bent als student ongetwijfeld op zoek naar grootse uitdagingen. Deze uitdaging bestaat in de vorm van de EY-Parthenon Ringvaart Regatta.
De jaarlijks terugkerende EY-Parthenon Ringvaart Regatta is een 100 kilometer lange roeimarathon gehouden op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Sinds 1976 wordt de wedstrijd georganiseerd door Delftsche Studenten Roeivereeniging ‘Laga’. Komende editie zal georganiseerd worden op 22 mei 2019.

Roeien
Rotterdam

Powerd by A.R.S.R. Skadi


Facebook

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bij ons komen roeien? 

Neem dan contact met ons op!

  adres

  Noorderkanaalweg 20, 3037AV, Rotterdam

  Telefoon

  010-4656333

  email

  extern.roeien@skadi.nl