indoor
clinic


Boek een Indoor clinic!

De indoor clinic

De roeimachine gebruiken zoals hij bedoelt is.

U heeft ze vast staan in uw sportschool, roeimachines die eigenlijk weinig gebruikt worden. Mensen geven vaak de voorkeur aan een andere machine zoals de loopband. Nu vinden wij van Skadi erg zonde.  De roeimachine juist een van de beste manieren is om zowel kracht, conditie en doorzettingsvermogen te trainen. Wat wij vaak zien is dat mensen eigenlijk niet goed weten hoe een roeimachine nou eigenlijk gebruikt moet worden en dat er indrukwekkende tempo‚Äôs gehaald worden, maar er zelden een goede tijd of training wordt neergezet.
Wij zijn van mening dat dit beter kan en presenteren daarom een nieuw concept, een indoor rowing clinic. In deze clinic komt een ervaren roeier die veelal honderden kilometers heeft afgelegd op deze prachtmachines naar uw sportschool toe om uw leden te laten zien hoe men nou optimaal gebruik maakt van deze machines.
Er is verder geen minimum of maximum aantal deelnemers voor deze clinic, al raden we u aan niet meer dan 2 mensen per roeimachine in te schrijven. Mocht er groter belang zijn dan dat er roeimachines zijn, dan is het ook mogelijk deze clinic te volgen op Skadi.
Hier beschikken wij over 13 roeimachines en zijn we net zoals bij uw sportschool van alle gemakken voorzien!


Boek een indoor clinic!

Roeien
Rotterdam

Powerd by A.R.S.R. Skadi


Facebook

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bij ons komen roeien? 

Neem dan contact met ons op!

  adres

  Noorderkanaalweg 20, 3037AV, Rotterdam

  Telefoon

  010-4656333

  email

  extern.roeien@skadi.nl