bedrijfs
roeien


Kom bedrijfsroeien!

het bedrijfsroeien

De perfecte combinatie van sport, teamwork en competitie.

Het bedrijfsroeien is een tak van sport die de laatste jaren steeds populairder wordt. Roeien draait om samenwerking en is daardoor ideaal om de teamband tussen collegas te versterken. Daarnaast is het naast louter recreatief roeien ook mogelijk om een competitief element aan uw roeiervaring toe te voegen. Dit kan door deel te nemen aan de bedrijfroeikampioenschappen of de 100 kilometer lange roeimarathon OC&C Ringvaart Regatta.

Enkele bedrijven die u voorgingen zijn onder andere Aegon, Akzo Nobel, ArboUnie, Boekel de Nerée, British Telecom, Kempen & Co en vele andere!

Gedurende een seizoen zal u wekelijks op Skadi trainen en eventueel wedstrijden starten. Wij regelen alles voor u; van ondersteunende mankracht tot boot. U zult op Skadi gecoacht en gestuurd worden door fanatieke Skadianen die er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te leren roeien. Deze Skadianen zijn uiterst bedreven in het roeien en hebben vaak al meerdere wedstrijden op hun naam staan.

Uw trainingsveld zal veenrivier de Rotte zijn. Hier kunt u tot rust komen in de heerlijke natuur en polders buiten de ring van Rotterdam. De Rotte biedt mogelijkheden om tochten van meer dan 25 kilometer te roeien. Vanaf de Rottemeren is het mogelijk om uw boot over de dijk naar de Olympische Willem Alexander Roeibaan te tillen om hier een rondje overheen te varen.

Kortom de beste manier om met uw collega’s fit te blijven!


kom bedrijfsroeien!

Roeien
Rotterdam

Powerd by A.R.S.R. Skadi


Facebook

Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bij ons komen roeien? 

Neem dan contact met ons op!

  adres

  Noorderkanaalweg 20, 3037AV, Rotterdam

  Telefoon

  010-4656333

  email

  extern.roeien@skadi.nl